İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Papatya Anaokulu

Papatya Anaokulu

Adres
Atakent, ATAKENT MAH. SOYAK OLİMPİAKENT SİTESİ, 228. Sk. NO4, 34303 Küçükçekmece/İstanbul
Vizyon
Milli eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda okul öncesi dönemde çocukların etkin eğitim programları ile gelişimsel ihtiyaçlarını karşılamak ve ilköğretime hazırlamak, çevre bilincini, düzenli ve dengeli beslenme davranışını kazandırmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, kendine güvenen, yapıcı yaratıcı, hoşgörülü çevreye ve canlılara karşı duyarlı, sosyal ilişkileri güçlü, sorumluluk sahibi mutlu bireyler yetiştirmek. Çocukların yaparak, yaşayarak öğrenmesi için fırsatlar sunarak kalıcı öğrenmeyi sağlamak.
Başarılar
Eğitimde İyi Örnekler 2018 Koç Ebeveynler Projesi / Eğitimde İyi Örnekler 2013 Her Güne Bir Tangram / Eğitimde İyi Örnekler 2012 Eğitimde Beyaz Yolculuk Bakırköy Cezaevi Projesi / Eğitimde İyi Örnekler 2011 Bahçe Projesi.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
Okulumuzun önünden geçen belediye otobüsleri: 89, 89T, 98T, 141A Okulumuzun önünden geçen dolmuş hattı: Sefaköy-Başakşehir
Yerleşim Yeri
Okululumuz Küçükçekmece ilçesi Halkalı Toplu Konutlar bölgesinde yer almaktadır.
İl merkezine 20 km, ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.